Partners

MijnWebwinkel.nl

http://www.mijnwebwinkel.nl/
MijnWebwinkel.nl Eenvoudig, compleet & betaalbaar . Waarschijnlijk heeft u uw handen al vol aan het ondernemen zelf en wilt u niet ook nog eens leren hoe u zelf een webwinkel bouwt. Dat kunnen wij ons voorstellen. Daarom is ons systeem zo ontworpen dat u zonder technische kennis eenvoudig uw eigen webwinkel kunt inrichten. En dat met onze meest uitgebreide professional versie al voor € 19,- per maand.

mkbOK

http://www.mkbok.nl
mkbOK Het mkbOK (website) keurmerk is ontwikkeld voor het MKB en een onderscheiding voor de manier van zakendoen en ondernemen. Het logo wordt - na goedkeuring door het onafhankelijke certificatiebureau CGD B.V. - geplaatst op de website van de keurmerkhouder. Een bezoeker kan altijd, door op het logo te klikken, in één oogopslag zien, dat hij zaken gaat doen met een gecertificeerde mkb'er.

One-stop-webshop.nl

http://www.one-stop-webshop.nl/
One-stop-webshop.nl Bent u veeleisend maar wilt u wel een betaalbare webwinkel oplossing? Dan kiest voor One Stop Webshop, de webshop leverancier die opgezet is door ervaren webwinkeliers. Vanaf 19,95 per maand tot de meest geavanceerde maatoplossing, wij bieden voor iedere webwinkelier de juiste webwinkel.

Qshops

http://www.qshops.org
Qshops Hoger conversie voor uw Webwinkel. Nu met garantie op hoog rendement. Probeer nu in de gratis proefperiode aanmelden kan vrijblijvend.