Vernieuwde Wartmann Airfryer

/ Surprise kookgerei →

Wartmann Airfryer die krokante friet bakt

Omdat het verwarmingselement van 1500 Watt van de Wartmann Airfryer boven de gehele breedte van de inzetbak staat, een ventilator blaast de hete lucht over de gehele inhoud.
Bak een heerlijk stukje vlees(biefstuk 6 minuten), groenten of aardappel. Met de Wartmann Airfryer maakt u met enkele druppels olie in 20 minuten patat uit verse aardappelen tot 700 gram. Voorgebakken frieten in 10 minuten.
De Wartmann Airfryer is ook zeer geschikt voor het grillen van een stukje vlees of vis. En natuurlijk voor het bereiden van heerlijk krokante snacks. Voortaan zet u zonder frituurolie de lekkerste gerechten op tafel met de Wartmann Airfryer.

Tijdens demonstratiedagen van de Wartmann Airfryer waren bezoekers zeer verbaasd dat alles zo krokant en bruin was, ervaringen met andere merken zijn vaak niet zo goed, tevens heeft de Wartmann een aantrekkelijke prijs in vergelijking met andere bekende merken.

De Wartmann Airfryer veelzijdig & modern

De Wartmann Airfryer beschikt over zeven voorkeuzemenu's, zo kunt u in ieder geval de juiste bereidingstemperatuur snel kiezen. Via het digitale aanraakscherm bedient u de Wartmann Airfryer met slechts een vinger. Zo kunt u ook de temperatuur en bereidingsduur volledig naar uw eigen wensen instellen.
De Wartmann Airfryer laat een geluidsignaal klinken wanneer uw gerecht gereed is en schakelt zichzelf automatisch uit. Wanneer u tussentijds een bereiding stopt, bijvoorbeeld om uw frieten te schudden, dan loopt de bereiding daarna automatisch door.

De Wartmann Airfryer is krachtig & compleet

Met een inhoud van 3,2 liter en een vermogen van 1500 Watt is de Wartmann Airfryer hete lucht friteuse geschikt voor ieder taak. De Wartmann Airfryer heeft een opwarmtijd van enkele minuten.
Incl. Nederlandse handleiding
Het formaat van de Wartmann Airfryer is breed 29 x diep 37 x hoog 34 cm
De Wartmann Airfryer heeft 2 jaar garantie

Foto's

Tags

airfryerhetelucht friteusewartmann

Meer nieuwsberichten