Samura Damascus messen, traditioneel Japans met 67 lagen staal

/ Surprise kookgerei →

Over Samura

De Japanse manier van zaken doen is altijd belangrijk geweest voor ons bedrijf. We besteden veel tijd aan het creëren van de beste Samura messen, van zeer hoge kwaliteit. we gebruiken moderne technologieën om de messen doorlopend te verbeteren. Dit zit in de Japanse traditie: we zoeken altijd naar een betere versie van onszelf. We respecteren en eren de belangrijke principes voor het produceren van Japanse messen. Dat betekent dat we dunne en lichtgewicht bladen gebruiken, we zorgen voor een messcherp snijgedeelte en een ergonomisch handvat toevoegen.
We maken bewust gebruik van duur Japans staal, dat we op een hoogwaardige manier bewerken en daarmee de perfecte vormgeving meegeven. We zorgen handmatig voor het scherp maken van de messen, zodat we de maximale controle hebben over de kwaliteit. We besteden veel tijd aan het ontwikkelen, verbeteren en verfijnen van onze vaardigheden, om iedere dag beter te worden. Zoekt u naar keukenmessen van hoge kwaliteit? Wij staan dan samen met u aan dezelfde zijde.

Samura Damascus

Japanse Damascus stalen messen door Samura worden gemaakt van multi -layered staal door het Japanse bedrijf Takefu Special Steel Co met als kern het zeer harde VG-10 staal en lagen van SUS 430 en SUS 431. De greep is gemaakt van het zeer sterke G10 materiaal (glasvezel en epoxy). Het hele technologische proces is heel tijdrovend. Het proces zelf heeft veel stappen , te beginnen met de productie van staal en behandeling , en afwerking met slijpen en polijsten .
De hardheid is 61 Rockwell. Elk mes is met de hand geslepen en gepolijst op een 8000 grit wetsteen.

https://www.surprisekookgerei.nl/messen/13/japanse-damast-messen/310/samura-damascus-damast-messen/321

Foto's

Tags

damast messen

Meer nieuwsberichten