Heb jij de nieuwe Ethletic Goto al gezien?

/ Lotika eco & fair shopping →

Nieuwe collectie 2018 Ethletic Fair Sneaker Goto

Een mooie nieuwe sneaker, die perfect past bij een faire lifestyle
De sneaker heeft een natuurlijke look de crêpe-zool bestaat uit puur natuurrubber en biedt elasticiteit en grip. De biologische katoen is verdubbeld voor extra stabiliteit aan de voorkant - en de praktische lus helpt bij het snel instappen. Een zachte, sportieve vrijetijdsschoen met subtiele retro charme voor een wandeling in de natuur!

#Fair, #Duurzaam en #Vegan schoenen #groeneschoenen, #bio katoenDe Ethletic sneakers worden gemaakt in Sialkot, de wereldhoofdstad van de voetbalproductie. In deze fabriek worden ook eerlijke voetballen gemaakt met het Max Havelaar keurmerk. De fair trade premie wordt gebruikt voor de verbetering van de gezondheidszorg van de arbeiders en hun gezinnen en voor microkredieten. Ethletic heeft een transparant productiebeleid en een nauwe band met de fabriek waar de schoenen worden geproduceerd. Onder fair trade omstandigheden.

Alle producten van Ethletic zijn PETA-approved en dus 100% geschikt voor vegans. “onze sneakers kunnen gemakkelijk zonder grondstoffen die van dieren afkomstig zijn”. Bovendien maakt Ethletic uitsluitend gebruik van grondstoffen die afkomstig zijn van plantages / kleinschalige landbouw die een zo klein mogelijke impact hebben op de omgeving – en dus ook op de dieren die in de omgeving leven.


Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende modellen en kleuren https://www.lotika.nl/schoenen

Foto's

Tags

duurzame shoeneneerlijke schoenenethleticfairtradefairtrade schoenengrijze schoenensneakersvegan schoenwhomademyclotheszwarte schoenen

Meer nieuwsberichten