Kabelshop.nl scoort hattrick met prestigieuze publieksprijs Shopping Awards XS

/ Kabelshop.nl →

Amsterdam – Niet één, niet twee, maar zelfs drie keer op rij is Kabelshop.nl de trotse winnaar van de felbegeerde Shopping Awards XS voor de beste webwinkel in de categorie elektronica en telecom. Het jonge bedrijf kreeg van de consumenten het hoogste rapportcijfer, waarmee ze de andere webshops in deze categorie achter zich lieten. De andere deelnemende webshops waren onder andere 123accu, Smart2have, BatteryKing en Coolmix. Kabelshop.nl scoort niet alleen goed op leveringssnelheid en betrouwbaarheid, maar ook de klantenservice wordt het best beoordeeld. Voor een webshop die pas 2.5 jaar bestaat is dit een enorme prestatie. De Shopping Awards XS werden donderdag 8 maart 2018 uitgereikt door niemand minder dan Dennis Weening in de Westerunie in Amsterdam.

De nationale Shopping Awards stond voor 2017 bekend als de Thuiswinkel Awards. Deze awards worden namens Thuiswinkel.org jaarlijks uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland. De XS-variant van de Shopping Awards is er voor de webshops met een omzet tot 4 miljoen. Een halfjaar lang wordt er een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waarin er onder andere scores worden gegeven voor betrouwbaarheid, communicatie en snelheid van de levering. Bij de Shopping Awards XL dingen grote namen zoals CoolBlue, Bol.com en 123inkt mee naar de prijzen.

De oprichting van Kabelshop.nl leest als een jongensboek: Piotr Kreuning en Fouad El Yandouzi begonnen eind 2015 de webshop met zijn tweeën. Zij deden aan het begin alles zelf, van de producten op de website beheren tot het inpakken en verzenden van de bestellingen. Inmiddels heeft het bedrijf negen medewerkers in dienst en zijn de heren van plan om nog veel groter te worden. Voor het bedrijf staat de klant altijd op nummer één. “Wij vechten er iedere dag voor om al onze klanten tevreden te houden, het winnen van deze award is dan ook een bevestiging dat wij de juiste weg bewandelen”, aldus El Yandouzi.

“Wij willen dat Kabelshop.nl een begrip wordt, dat mensen direct aan onze webshop denken als ze iets nodig hebben”, zegt een enthousiaste Piotr Kreuning. De cijfers zijn in ieder geval ook dit jaar weer veelbelovend en het bedrijf is wederom flink gegroeid. De ambitieuze ondernemers streven er dan ook naar binnenkort aan de Shopping Awards XL mee te doen.


De winnaars van de Shopping Awards XS:

Auto & Accessoires – Datona.nl

Computer, Hard- & Software - Sneltoner

Doe-het-zelf & Hobby – Schroevenspecialist.nl

Elektronica & Telecom – Kabelshop.nl

Eten & Drinken – Puur Mieke

Mode – Ricomoda.nl

Persoonlijke verzorging – ParfumWebshop.nl

Sieraden & mode accessoires – Kofferstunter.nl

Sportswear – Bushcraftshop.nl

Tuin & Dieren – Toppershops.nl

Vakanties & Reistickets – Bebsy.nl

Wonen & Slapen – Waterbed Kampioen

Tags

elektronicakabelskabelshop.nlshopping awards 2018telecom

Meer nieuwsberichten