Win uw aankoopbedrag terug!

/ Juwelier Its-beautiful.nl te Vroomshoop →

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en ervaren reviewers die het leuk lijken om hun aankoopbedrag terug te winnen! https://www.its-beautiful.nl/c-4664064/win-uw-aankoopbedrag-terug/

U hebt een product bij ons besteld en ontvangen. U bent er super blij mee of toch niet helemaal tevreden over; wat uw mening over onze service en onze producten ook is, wij willen het weten.

Stap 1: Bestel uw product
Deze stap is simpel genoeg. U plaatst uw bestelling via onze webshop zoals altijd. Een handjevol dagen later ontvangt u uw bestelling. (Mocht het door u bestelde product niet op voorraad zijn, dan zullen wij u hier tijdig van op de hoogte stellen)

Stap 2: Beoordeel onze webshop via Google Reviews
Naar aanleiding van uw ervaring met onze webshop (het plaatsen van de bestelling, het ontvangen van het bestelde product, wellicht het contact met onze klantenservice) plaatst u een review bij Google Reviews.

Review Knop.jpg

Stap 3: Wij kiezen een gelukkige reviewer
Alle nieuw geplaatste reviews stoppen wij in een grote grabbelton en van de reviews pakken wij er eentje. Deze gelukkige reviewer ontvangt zijn / haar volledige aankoopbedrag terug! Wij kiezen iedere maand een gelukkige reviewer die zijn / haar aankoopbedrag terug ontvangt.

Dus bestel, plaats een review en maak kans om het aankoopbedrag van uw bestelling terug winnen!

Tags

aankoopactiebedraggeldgooglejuwelierreviewwin

Meer nieuwsberichten