The sale continues... tot 50% korting!

/ Intercityonline.nl →

Shop jouw favoriete kledingmerken in de Sale bij Intercity Boutiques! Je ontvangt nu tot 50% korting op gehele zomercollectie!

Met deze heerlijke zomerse temperaturen wil jij natuurlijk ook de nieuwste zomer items in je kast hebben hangen. Wacht daarom niet te lang en ga direct naar één van de Boutiques of shop online op: www.intercityonline.nl!

Ook stroomt de nieuwe najaarscollectie beetje bij beetje binnen. Dus vergeet je niet om een kijkje te nemen tussen de nieuwe items?

Intercity Boutiques staat voor vrouwelijk, warm en stoer. Zij is er voor de klant om haar te inspireren en haar een positief gevoel te geven. Want zij is een optimistische vrouw die graag haar eigen karakter tot recht laat komen. De collecties van Intercity Boutiques is er voor iedere moment van de dag. Heeft u dat warme en positieve gevoel aan uw aankoop over gehouden, dan is het voor ons geslaagd!

Dit gevoel ziet u terug in onze collecties van o.a. Geisha, Vero Moda, ONLY, Vila en LTB.

Dagelijks worden de Boutiques en online shop gevuld met de nieuwste mode items. Dit varieert van geklede tops tot stoere jeans en van comfortabele basics tot hippe accessoires.

We staan iedere dag weer voor u klaar om uw gewenste outfit voor u samen te stellen en u te inspireren met de nieuwste collecties!

Wilt u weten waar u een Intercity Boutique kunt vinden? Klik dan op onze ‘Store Locator’. Via onze webshop kunt u de gehele Intercity Boutiques collectie online shoppen. Vandaag besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis en de verzending is boven de € 19,- slechts € 1,95.

Feeling good and enjoy life!

Intercity Boutiques

Tags

50%alkmaarannapaulownabergenbeverwijkboutiquesbroekenbroekoplangedijkcastricumdamesmodeegmondfashionflipflopsfootweargeishaheiloohoornjurkjeskortingkrommenieltbmarutionlypiecesrokkensaleschagenschoenenslippersss18summertopsveromodavilazaandamzomercollectie

Meer nieuwsberichten