Summer big sale continues -50%

/ Intercityonline.nl →

Hallo zon! En hallo fijne, warme dagen. We gaan ze deze zomer weer massaal af: de feestjes! BBQ's, festivals, tuinfeesten, personeelsuitjes, bruiloften en ga zo maar door. Heb je een feestje op de planning staan, maar weet je niet wat je aan moet trekken? Wij hebben de mooiste sets voor jou op een rijtje gezet die je na het feest casual door kunt dragen! En het leukste is dat je nu alle sale items met 50% korting shopt!

GARDEN PARTY
Summer vibes are happy vibes! Een jurk is comfortabel én perfect voor wanneer het niet al te warm is. Deze gele variant met tropische print leent zich perfect voor elk tuinfeestje.

BOAT PARTY
Lekker uitwaaien doe je op het water! Of je nu op vakantie een boottochtje maakt of in Nederland over de prachtige grachten vaart, je wilt er altijd fashionable uitzien!
Met dit luchtige witte jurkje kom jij de dag comfortabel door!

BEACH PARTY
Je kent de sfeer wel, heerlijk feestje op het strand, vuurkorven aan, cocktail in de hand, muziekje aan en gaan! Ga jij voor een jurkje? Of liever voor een shortje?

BBQ PARTY
Een gezellig borreltje met vrienden, hapje eten en een gezellig muziekje op de achtergrond.. Een BBQ party is eigenlijk altijd goed! Good news ladies, dit heerlijke vest is weer volop op voorraad in verschillende kleuren. Perfect voor later op de avond als het toch iets frisser wordt!

Liefs, Intercity Boutiques

Foto's

Tags

beach partyboat partyborrelboutiquesbruiloftendamesmodefeestjesgarden partygeishaintercityjurkenobjectonlypantspartysaleshortssummertopstrouwerijtuinfeestvero modavilazomerzon

Meer nieuwsberichten