Naturkind Kinderwagen LUX - Stijlvol Design en vele Voordelen voor Baby en Ouders!

/ Ekobebe - ecologische geboortewinkel →

Dat vinden niet alleen wij van ekobebe maar "Naturkind Kinderwagen LUX", nieuwste model van Naturkind Kinderwagen, werd nu ook onderscheiden door Red Dot Label - Een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk voor producten die inspireren door uitstekend ontwerp, ergonomie, kwaliteit en innovatieve kracht!

Iedere Naturkind Kinderwagen voorziet primair in een veilige leefomgeving voor je baby zonder schadelijke stoffen maar met deze onderscheiding behoort Model LUX tot een van de toppers wat betreft internationaal Design. Geweldig Natuurlijk!

In het bijzonder in de eerste jaren na de geboorte is het onze taak als ouders onze kinderen te beschermen, verzorgen en op te laten groeien in een zo natuurlijk en veilig mogelijke omgeving. Ouders zijn steeds meer bewust opzoek naar kwaliteit en producten vrij van schadelijke stoffen. Naturkind Kinderwagen is absoluut uniek door het gebruik van natuurlijke stoffen en natuurlijk vullingsmateriaal zodat we zeker weten dat wat er in de kinderwagen zit er ook echt in hoort.

Naast de klassieker Naturkind Kinderwagen Terra, alleskunner Naturkind Kinderwagen Varius pro en de elegante Naturkind Kinderwagen Vita is Model LUX vanaf direct bij Ekobebe te bestellen. Als Duurzaam Partner van Naturkind GmbH (sinds 2008) blijven wij je graag met deskundig advies en kosteloze levering door geheel Europa bijstaan. Vragen en advies? Neem contact met ons op via info@ekobebe.nl

Naturkind - De kinderwagen voor eco-bewuste ouders!
www.ekobebe.nl

Foto's

Tags

babybelgiekinderwagen luxnaturkind kinderwagen luxnaturkind luxnederland

Meer nieuwsberichten