Eaton i-On30R Draadloos Alarmsysteem

/ De Veilig Wonen Webwinkel →

Eaton i-On 30R Inbraakalarmsysteem

Met het i-On 30R inbraakalarmsysteem van Eaton beschikt u over een High-End alarmsysteem voor zowel uw woning als bedrijfsruimte, het systeem kan naar wens compleet geconfigureerd door ons gemonteerd worden of wij configureren het systeem en u verzorgd de plaatsing.
Mogelijkheden van het systeem

De mogelijkheden van het systeem zijn uitermate uitgebreid, standaard beschikt het i-On 30R systeem over maximaal 30 zones en dat betekent dat u maximaal 30 melders zoals bewegingsmelders, magneetcontacten, glasbreukmelders en rookmelders op het systeem aan kunt sluiten. Dit is dan ook ruim voldoende voor 90 procent van de situaties waarin een inbraakalarmsysteem geplaatst zal worden.

Omdat er steeds meer vraag is ontstaan naar de mogelijk om te alarmeren tijdens een overval heeft het systeem inmiddels ook deze mogelijkheid standaard aan boord. U kunt dan gemakkelijk met een speciale afstandsbediening welke u als optie kunt bestellen een overval melding maken. Afhankelijk van uw situatie en de configuratie van uw systeem kan deze melding dan doorgezonden worden aan bijvoorbeeld familie, vrienden of buren.

Deze kunnen dan vervolgens contact opnemen met de autoriteiten om melding te maken van het feit dat u een overval alarm hebt geactiveerd.
Gebruiksvriendelijk bediengemak

Optimale beveiliging in combinatie met een gebruiksvriendelijke bediening, daarmee kenmerkt het i-On 30R inbraakalarmsysteem. Afhankelijk van uw situatie kunt u het systeem uitvoeren met een aantal verschillende manieren om het systeem te kunnen in/uit schakelen. Standaard dient dit te gebeuren doormiddel van een bedienpaneel waarop iedere gebruiker zijn/haar persoonlijke toegangscode intoetst. Naar wens kan hiervoor als alternatief een TAG gebruikt worden welke een chip bevat die de persoonlijke toegangscode vervangt of een afstandsbediening met een aantal druktoetsten.
Communicatie

Communiceren doet het i-On 30R inbraakalarmsysteem bijna geheel draadloos en via de speciale app voor uw mobiele telefoon kan het systeem benaderd worden via het internet. U kunt de actuele status van het systeem dan bekijken en In geval van alarmering kan het systeem naar wens op de volgende manieren u hiervan op de hoogte brengen:

Push-Bericht (Rechtstreeks bericht vanuit het alarmsysteem naar uw mobiele telefoon) **
E-mail (Rechstreeks bericht vanuit het alarmsysteem naar uw mailbox) **
SMS (Rechtstreeks bericht vanuit het alarmsysteem naar uw mobiele telefoon) * Optioneel
Spraak (Rechstreeks gesproken berichtg vanuit het alarmsysteem naar telefoonnummer naar wens) * Optioneel

** Als optie bestaat de mogelijkheid om een IP camera te koppelen aan uw i-On 30R inbraakalarmsysteem, hiermee krijgt u dan de mogelijkheid om in geval van alarmering bij uw Push-Bericht en/of E-mail tot maximaal 10 foto's te ontvangen. Deze IP camera is zowel beschikbaar in een uitvoering van binnen of buiten (IP67).
Monitoren van uw alarmsysteem

Standaard leveren wij alle systeem inclusief koppeling op ons centraal monitoringsysteem, uw alarmsysteem zal dan aangemeld worden en wij zullen 24 uur per dag het systeem monitoren. In geval van (terugkomende) storing zullen wij met u contact opnemen en de mogelijkheden bespreken om deze storingen op te lossen.
Noodstroom Voorziening

Het i-On 30R alarmsysteem beschikt standaard over een eigen noodstroom voorziening doormiddel van een speciale accu welke in de behuizing van de centrale unit geplaatst dient te worden. Deze draagt er zorg voor dat wanneer het alarmsysteem zonder stroom komt te zitten gedurende een aantal uren het systeem volledig operationeel blijft draaien.

Tip: Indien u gebruik maakt van een router/kabelmodem voor uw internetverbinding is het verstandig om hiervoor een aparte noodstroom voorziening te treffen. Bij stroom uitval is de communicatie van en naar het alarmsysteem hier namelijk van afhankelijk.

https://www.deveiligwonenwebwinkel.nl/eaton-i-on-30r-inbraakalarmsysteem.html

Tags

alarmsysteeminbraakalarminbraakbeveiliging

Meer nieuwsberichten